واژه چربی در دانش غذایی بسیار متداول است بطوریکه حتی عموم مردم نیز با آن آشنا هستند اما افراد کمی از اینکه اسید چرب چیست اطلاع دارند با این حال بیشتر مصرف کنندگان از چربی به خودی خود به عنوان یک ماده مضر میشناسند ولی برخلاف این ذهنیت، چربی جزء اصلی یک برنامه منظم غذایی سالم و یک عنصر بسیار ضروری در تمام مواد غذایی می باشد.
چربی منبع بسیار بااهمیتی از ویتامینهای حل شده در چربی مانند ویتامینهای: A، D و E است و این گونه ویتامینها را می شود در منابع گیاهی و حیوانی پیدا کرد پس آنها ذخایره فوق العاده ای از انرژی هستند و 2 برابر کربوهیدرات ها یا پروتئین ها انرژی به انسان میدهند. بال تمام این موارد، چربی ها و روغن ها طعم خوبی را برای تعداد زیادی از غذاها فراهم می کنند ولی استفاده بیش از حد از آن اثرات سوء بر صحت و سلامتی انسان دارند. در این مقاله از دارو رایان قصد داریم به تا حد توانایی خود در مورد اینکه اسید چرب چیست توضیح دهیم. همراه با ما باشید.
اطلاعات جدید به ما میگوید که امگا-3 و امگا-6 در کنار سولفات منیزیم میتوانند به بهتر شدن کارایی مغز و بهبود کارکرد قلبی کمک بسزایی بکند و همچنین، بعضی تحقیقات بین المللی نشان دادهاند که استفاده از منیزیم سولفات ممکن است باعث کم شدن سطح اسیدهای چرب مضر در خون شود. اما برای بررسی دقیق و رسیدن به نتایج مطمئن، باید تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام پذیرد.شما میتوانید برای خرید منیزیم و خرید سولفات منیزیم 7 آبه با دارو رایان تماس حاصل فرمایید.
اسید چرب چیست؟
در حالت کلی این اسیدها یکی از اجزای اصلی چربی ها هستند که تعدادی از “اسیدهای آلی” در ساختار خود جای داده اند. بخش های اصلی این لیپید ها، تری گلیسیرید می باشد که 89 درصد چربی برنامه غذایی و بیشتر از 91 درصد چربی کل بدن را نامین میکنند و تشکیل میدهند. چربی هایی که در خون موجود در بدن انسان را اسیدهای چرب می گویند. در طی فراینده هضم غذای خورده شده،مکانیزم بدن چربی ها را به اسید های چرب تجزیه می کند وپس از آن از طریق روده ها به جریان خون جذب می شود. مواد تشکیل دهنده ی این اسیدها در گروه های 3 تایی به یک دیگر می پیوندند و یک مولکول تری گلیسیرید را می سازند اما در اصل، تری گلیسیرید از کربوهیدرات هایی که در بدن وجود دارند ساخته می گردد.اسید های چرب کار های مهم زیادی در بدن از جمله ذخیره و نگهداری انرژی در خود دارند.
بیشتر بخوانید: